Over ons

Familiebedrijf

Cacheerbedrijf de Jong & Co B.V. is van oorsprong een familiebedrijf dat sinds 1954 gespecialiseerd is in textiel en het verwerken van lampenkappenmaterialen voor de verlichtingsindustrie.

Textiel en cacheren van textiel en papier

U kunt bij ons o.a. terecht voor het cacheren (plakken) van textiel en papier op PVC-folie van diverse soorten, kleuren en maten. Na dit verwerkingproces is het materiaal geschikt voor vervaardiging van lampenkappen. Tevens verkopen wij verschillende soorten textiel waaronder diverse uni-kleuren chintz met bijbehorende afwerkingstape, onbewerkte PVC-folie en lijm (stripbaar en vast).

Uniek lampenkappenmateriaal

Naast het cacheren van textiel produceren wij ook nog een eigen uniek lampenkappenmateriaal genaamd 'Pergaleen'. Dit is een speciaal met de hand bewerkt papier met de authentieke uitstraling van perkament. Dit product is in vele kleuren en variaties te verkrijgen.

Voor meer informatie over prijzen, materialen en mogelijkheden kunt u ons bellen van maandag t/m donderdag van 08:30 tot 15:00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 12:00. U kunt ons ook altijd mailen..

Zoek uw product

Zoek
Angstelpark 603, 3631 NA Nieuwersluis • +31 (0)20 692 74 66 • info@cacheerbedrijf.comprivacy statement